Ιωάννης Καποδίστριας PDF Εκτύπωση E-mail

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης κατασκεύασαν ιστοσελίδα με θέμα "Ιωάννης Καποδίστριας. Ερευνώ προσεχτικά, δημιουργώ ψηφιακά". Η παρουσίαση της έγινε στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Harvard την Κυριακή, 26/05/2013.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
invite-Kapo
P5261456
P5261472
01/23 
start stop bwd fwd

 
Διατροφή PDF Εκτύπωση E-mail

"Είμαστε ότι τρώμε" αποδεικνύουν μέσα από την εργασία τους για τις διατροφικές διαταραχές οι μαθητές της Ε΄ τάξης. Η εργασία παρουσιάστηκε στο Φουγάρο την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013 με επίσημη ομιλήτρια την κ. Ειρήνη Μαραζιώτη. Η κ. Μαραζιώτη, εκπαιδευτικός - διατροφολόγος, ανάπτυξε το θέμα " Η σύγχρονη διατροφή των παιδιών και οι επιπτώσεις στην υγεία τους".

Η αφίσα και το φυλλάδιο της εκδήλωσης.

Παχυσαρκία     Νευρική Ανορεξία     Προτιμώ...


 
Γιορτή της μητέρας PDF Εκτύπωση E-mail

Η παρουσία της μητέρας αποτελεί μοναδικό προνόμιο στη ζωή του ανθρώπου. Η μητέρα (φυσική ή θετή) γίνεται φάρος από τον οποίο αντλεί ο καθένας τη χαρά της ζωής και προετοιμάζεται για αυτήν. Την Παρασκευή, 18 Μαΐου τιμήσαμε σε μια συγκινητική εκδήλωση τη μητέρα, και ιδιαίτερα τη δεύτερη μητέρα, με επιλεγμένα κείμενα, ξεχωριστά τραγούδια και το θεατρικό "Η Μπαλονού".

 

              mother_1      mother_2

 
Χριστουγεννιάτικη Γλυκοαγορά PDF Εκτύπωση E-mail

Η Χριστουγεννιάτικη γλυκοαγορά μας συγκέντρωσε στο χώρο του σχολείου γονείς και μαθητές. Περάσαμε όλοι ένα όμορφο απόγευμα. Ακούγοντας παραμύθι οι μικροί μας μαθητές, πίνοντας καφέ και τσάι οι ενήλικες, δοκιμάζοντας λαχταριστούς λουκουμάδες όλοι. Πουλήθηκαν τα γλυκά που προετοίμασαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Η διευθύντρια του σχολείου

 


Επιμέλεια από τους : Μπιλιούρη Αργυρή, Ολάνη Παναγιώτα και Πατούρα Ιωάννη